29.6.2011

Höyryfestivaaleista vielä

Kirjoitin viime kuussa Minkiön Höyryfestivaalesita ja unohdin laittaa linkin kyseisen tapahtuman Facebook sivulle... Nyt asia on korjattu.


PS. Ropecon järjestetään samoihin aikoihin kuin Höyryfestivaali, joten moni steampunkkari varmaan päätyy sinne. Itse kulkeudun tänävuonna kuitenkin tuohon historiallisempaan tapahtumaan.

19.6.2011

The Smallest Car in the Largest City in the World (1913)1913 kuningatar Alexandra tilasi pojalleen pienen sähköauton, ja auton valmistanut yhtiö tietty teki aiheesta mainosfilmin.
Todellista Edvardiaanisen ajan romantiikkaa.


  14.6.2011

  Tarkastamisen arvoisia linkkejä #4

  Kesälukemista:
  Tällä kertaa listataan pääasiassa steampunk aiheisia lehtiä ja fanzineja jotka ovat saatavilla myös (tai ainoastaan) digitaalisessa muodossa.


  • Steampunk Magazine  ---Myös painetussa muodossa ilmestyvä steampunklehti jonka digitaalinen versio on ladattavissa ilmaiseksi.
  • Gatehouse Gazette ---Ilmainen steampunk ja dieselpunk aiheinen online magazine joka ilmestyy joka toinen kuukausi.
  • Exhibition Hall ---Kaikkea steampunk-ilmiöön littyvää käsittelevä digitaalinen fanzine.
  • Steampunk Tales ---Erityisesti sähköisille lukulaitteille suunnattu kaupallinen steampunk aiheinen pulp-fiktio julkaisu.
  • The Heliograph ---1996 ilmestynyt steampunkahtava fiktiojulkaisu, jonka arkistoidut numerot ovat luettavissa suoraan internetissä.
  • Cogwheel ---Opiskelijatyönä toteutettu, graafisesti erittäin laadukas (yhden numeron) steampunk aikakauslehti.
  PS. Tuossa kuvassa on iPadille suunniteltu erittäin tyylikäs suojakotelo, jonka arvosteluun törmäsin äsken ihan sattumalta.